pijl
Je bent nu hier: Home / Specialisatie

Specialisatie

Specialisme: allergenen

Specialisme: allergenen

Ik geloof dat zorgeloos lekker eten voor iedereen bereikbaar is, óók als u een bijzonder dieet wilt volgen en/of last hebt van een voedselallergie of -intolerantie.

Veel mensen die hiermee te maken hebben zal het bekend voorkomen: weinig bekendheid met jouw allergie (zelfs bij horecapersoneel), lastig om uit eten te gaan of bang om iets te eten zonder dat je precies weet wat erin zit...

Lees verder →

 

Voedselverspilling en duurzaamheid

Voedselverspilling en duurzaamheid

In mijn introductie las u het al: ik bereid mijn gerechten met aandacht voor mens én omgeving. In Nederland gooien we ongeveer 14% van het door ons gekochte voedsel weg. In de horeca ligt dit percentage helaas nog hoger.

Voedselverspilling is op heel veel manieren nadelig: het leidt tot onnodig veel afval en een hogere CO2-uitstoot, maar is ook moreel bedenkelijk. In veel delen van de wereld lijden mensen immers nog altijd honger...

Lees verder →