pijl
Je bent nu hier: Home / Specialisatie / allergenen

Specialisme: allergenen en (bijzondere) diëten.

Ik geloof dat zorgeloos lekker eten voor iedereen bereikbaar is, óók als u een bijzonder dieet wilt volgen en/of last hebt van een voedselallergie of -intolerantie.

Veel mensen die hiermee te maken hebben zal het bekend voorkomen: weinig bekendheid met jouw allergie (zelfs bij horecapersoneel), lastig om uit eten te gaan of bang om iets te eten zonder dat je precies weet wat erin zit. Of netjes van tevoren aangeven bij een gelegenheid dat u liever vegetarisch of veganistisch eet, waarna er bij aankomst in (vrijwel) alle gerechten dierlijke producten blijken te zitten.

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het kan zijn (mijn vrouw heeft een lactose-intolerantie). In de moderne westerse wereld gaan we bovendien steeds meer letten op wat we eten. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in dit onderwerp.

Bij mij hoeft u zich absoluut niet bezwaard te voelen en kunt u zorgeloos genieten. Ik hou mijn werkblad en kookgerei strikt gescheiden, zorg dat ik waar nodig zaken apart bereid (in nieuwe olie) en weet precies wat er op de ingrediëntenlijsten staat van de producten die ik gebruik. Bovendien ben ik creatief! Ik weet voor de meeste gerechten die u niet kunt of wilt eten een passend alternatief te vinden, dat aan de smaak niets afdoet.

Neem contact op

Ik heb gewerkt voor

kok aan huis zwolle Logo-Langhenkel-met-R 248kok aan huis zwolle viventekok aan huis zwolle gait

kok aan huis zwolle df 1637 DeKoperenHoogteLaTourkok aan huis zwolle 1396kok aan huis zwolle 1393kok aan huis zwolle logo-onderons-sept-2012-zonder-gordijn-transparant-300x230kok aan huis zwolle guuzskok aan huis zwolle logo huidig-webkok aan huis zwolle bras11-1500x750