pijl
Je bent nu hier: Home / Dienstverlening / Evenementen & Catering

Evenementen & Catering

Bent u op zoek naar die lokale partij, die net dat stapje extra zet? Ik denk graag met u mee over dat heerlijke buffet of die unieke hapjes voor uw feestelijke gelegenheid.  Ik ben gespecialiseerd in allergenen en werk met lokale en eerlijke producten. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

  • Buffetten aan huis (op maat, naar uw wens);
  • Barbecues (zomer en winter);
  • Brunch/Lunch;  
  • Feestelijke hapjes;
  • Borrelplanken;
  • Ondernemers ontbijt (lokaal);
  • Homecooking (diner aan huis);
  • Bruiloften of andere speciale gelegenheden (op locatie of bij u thuis);
  • High tea/high wine.

 

Neem contact op

Steven en Ilse van Dalen (bruiloft)

Gerwin heeft de  complete catering verzorgd voor onze bruiloft op 18-05-18. Dit betrof zowel hapjes (dag gasten en receptie), het (waanzinnige) diner en de hapjes en late night snack tijdens het avondfeest. We hebben het hele traject van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Gerwin is echt een vakman met enorm veel ervaring en verstand van zaken. Hiermee heeft hij ons super weten te adviseren. Hij wist onze wensen goed te begrijpen en vertalen in de juiste gerechten en bovenal sfeer. Dit heeft hij ook duidelijk weten te communiceren met de locatie en de bediening waardoor alles echt perfect verliep.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden werkt Gerwin niet met pakjes en/of zakjes en maakt hij alles zelf vers. Dit proef je echt aan alles. Van de carpaccio, saladedressing tot de lasagnesaus, alles was vers en zelfgemaakt. We hebben enorm veel complimenten gehad over de catering!

We hebben de communicatie met Gerwin als super ervaren. Op vragen werd snel gereageerd. Ook heeft Gerwin, geheel boven verwachting, bepaalde organisatorische zaken (waaronder regelen van heaters en bespreken van planning en zaken met de locatie) voor ons opgepakt.

Last but not least heeft Gerwin zich erg goed aan budget weten te houden. Geen verassingen aan het eind dus. Top!

Wij zouden Gerwin zonder enige twijfel weer in de arm nemen en willen hem dan ook ter harte aanbevelen! Mochten wij de komende jaren nog een cateraar of home-cook nodig hebben dan weten wij bij wie we moeten zijn!

Gerwin, nogmaals SUPER bedankt voor je bijdrage aan onze perfecte dag.

Neem contact op

Ik heb gewerkt voor

kok aan huis zwolle Logo-Langhenkel-met-R 248kok aan huis zwolle viventekok aan huis zwolle gait

kok aan huis zwolle df 1637 DeKoperenHoogteLaTourkok aan huis zwolle 1396kok aan huis zwolle 1393kok aan huis zwolle logo-onderons-sept-2012-zonder-gordijn-transparant-300x230kok aan huis zwolle guuzskok aan huis zwolle logo huidig-webkok aan huis zwolle bras11-1500x750