pijl
Je bent nu hier: Home / Over mij

Over mij

Gerwin BredewoldEten doen we allemaal, elke dag. De ene dag kiezen we iets makkelijks, de andere dag gaan we uitgebreid tafelen. We hebben allemaal zo onze voorkeuren: dingen die we lekker vinden of juist niet. Toch zijn we het over één ding waarschijnlijk wel eens: als je er liefde in stopt, dan proef je dat!

Mijn naam is Gerwin Bredewold en koken is mijn passie. In mijn jarenlange ervaring als chef-kok ben ik er inmiddels wel achter dat iedereen andere eetvoorkeuren heeft.  Ik vind het geweldig om gerechten te bereiden waar anderen echt van genieten.

Dit doe ik door te werken met verse en lokale producten. Producten die op een eerlijke manier verwerkt en verkregen zijn en vooral niet uit een pakje of zakje komen. Huisgemaakt en biologisch zijn eerder regel dan uitzondering en kwaliteit staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik maak de gerechten klaar met aandacht voor mens en omgeving.

Een bijzonder menu voor die ’éne speciale dag’ of een uitgebreid buffet met alles erop en eraan, met liefde en kwaliteit smaakt alles beter.

Wat mag u van mij verwachten?

Naast het klaarmaken van bijzonder lekkere gerechten of hapjes, kijk ik graag naar het totaalplaatje. Eten is natuurlijk ook beleving! En hoe fijn is het als u zich geen zorgen hoeft te maken, maar echt kunt genieten van uw eigen feest of bijzondere gelegenheid?

Zonder die attente bediening, mooi gedekte tafel of dat ene stapje extra, is een feest geen compleet feest. Door te luisteren naar uw speciale wensen, krijgt u een gelegenheid op maat, waar (bijna) alles mogelijk is! Ik denk graag met u mee.

Neem contact op

Ik heb gewerkt voor

kok aan huis zwolle Logo-Langhenkel-met-R 248kok aan huis zwolle viventekok aan huis zwolle gait

kok aan huis zwolle df 1637 DeKoperenHoogteLaTourkok aan huis zwolle 1396kok aan huis zwolle 1393kok aan huis zwolle logo-onderons-sept-2012-zonder-gordijn-transparant-300x230kok aan huis zwolle guuzskok aan huis zwolle logo huidig-webkok aan huis zwolle bras11-1500x750